Sport

Joshua Zirkzee i butiksvinduet? Man Utd- og Arsenal-transfermål indkaldt til Hollands EM 2024-trup midt i en tiltagende skadekrise

Den hollandske trup har haft en udfordrende uge, hvor kritiske skader har forstyrret deres planer for turneringen. Frenkie de Jong, Barcelonas midtbanespiller, blev tvunget til at trække sig efter ikke at være kommet sig over en ankelskade. Billige Holland Fodboldtrøjer Hans fravær blev bekræftet mandag aften. Kort efter meddelte det hollandske fodboldforbund (KNVB), at Atalantas midtbanespiller Teun Koopmeiners også var blevet udelukket. Koopmeiners pådrog sig en skade under opvarmningen forud for Hollands sidste EM-opvarmningskamp mod Island i mandags, efter at han oprindeligt var blevet udtaget til startopstillingen.

DET STØRRE BILLEDE
Som reaktion på disse tilbageslag handlede cheftræner Ronald Koeman hurtigt for at sikre, at holdet forblev konkurrencedygtigt. Ian Maatsen Europa Trøjer blev indkaldt tirsdag for officielt at erstatte De Jong. Efterfølgende blev Zirkzees udtagelse bekræftet, hvilket bragte den hollandske trup tilbage til det maksimale antal på 26 spillere.

VIDSTE DU DET?

Joshua Zirkzee i butiksvinduet? Man Utd- og Arsenal-transfermål indkaldt til Hollands EM 2024-trup midt i en tiltagende skadekrise

Zirkzee har haft en bemærkelsesværdig karriere. Han tilbragte sin ungdomskarriere i ADO Den Haag, Feyenoord og Bayern München. I Bayern avancerede han til førsteholdet, før han kom til Bologna i 2022. I løbet af den seneste sæson har Zirkzee været imponerende, scoret 12 mål i 37 kampe og hjulpet klubben med at kvalificere sig til Champions League. Tilpassede Donyell Malen Fodboldtrøjer Hans præstationer er ikke gået ubemærket hen, og The Athletic rapporterer, at både AC Milan og Manchester United er interesserede i at købe hans tjenester. Det siges dog, at Serie A-holdet har taget føringen over De Røde Djævle, da de er klar til at betale hans frikøbsklausul på €40 millioner (£34m/$44m).

HVAD BLIVER DET NÆSTE FOR ZIRKZEE?

På trods af sin succes på klubplan har Zirkzee endnu ikke fået en A-landskamp for Holland. Hans indkaldelse til EM 2024-truppen giver ham en vigtig mulighed for at markere sig på den internationale scene. Holland Fodboldtrøjer børn er blevet trukket sammen med Polen, Østrig og Frankrig i turneringens gruppe D. Holdet møder Polen i åbningskampen på søndag, en kamp, der vil teste deres tilpasningsevne og modstandskraft i lyset af de seneste skader. Med Zirkzees medvirken håber holdet at kunne bevare deres konkurrencemæssige fordel og præstere stærkt i gruppespillet og derefter.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *