Sport

Messi afslører, at Inter vil være hans sidste klub, indrømmer karrieren tiden er talt

Inter Miami bliver Messis sidste klub, hvor den 36-årige argentinske landsholdsspiller indrømmer, at han har „lidt tilbage” i sin karriere. Messi siger, at at vinde VM i 2022 har givet ham et nyt perspektiv på hans karriere, og han håber at nyde det i denne tid. Han håber at hjælpe Argentina med at forsvare deres Copa America-titel i denne måned.

Messi har afsløret, at han vil afslutte sin karriere i Inter Miami Fodboldtrøjer og siger, at MLS-holdet vil være hans „sidste klub”.

Den 36-årige indrømmede i et interview, at han har „lidt tilbage” i sin karriere og tilføjede, at han er „lidt bange” for den dag, han beslutter sig for at gå på pension.

Messi, der flyttede til Miami fra Paris Saint-Germain sidste sommer på en kontrakt indtil 2025, bekræftede, at MLS-holdet „vil være min sidste klub.”

„Jeg har gjort det her hele mit liv; jeg elsker at spille,” sagde han.
„Jeg elsker at træne og spille hver dag. Ja, der er en lille frygt for, at det hele er overstået. Det har altid været der. At forlade Europa og komme hertil (Miami) er et hårdt skridt.”

Messi afslører, at Inter vil være hans sidste klub, indrømmer karrieren tiden er talt

Messi betragtes bredt som en af ​​de største fodboldspillere gennem tiderne, efter at have vundet 40 trofæer til klub og land. Han er Barcelonas topscorer gennem tiderne med 672 mål og tilføjede yderligere 32 mål på to år i PSG.
Den ottedobbelte vinder af Ballon d’Or vandt endelig VM med Retro Argentina Fodboldtrøjer i 2022, et trofæ, der havde unddraget ham så længe.
Han sagde, at vinde VM gav ham et vist perspektiv på hans karriere, og at han håber at nyde de sidste stadier af sin karriere.
„Det faktum, at vi vandt VM, hjalp mig til at se tingene på en anden måde og hjalp meget. Men jeg prøver ikke at tænke på det. Jeg prøver at nyde det. Jeg gør det oftere nu, fordi jeg ved, at der ikke er meget tid tilbage Så jeg er meget glad i klubben, og jeg er heldig at have gode holdkammerater og gode venner omkring mig.
„Jeg nød min tid med landsholdet, jeg havde også gode venner der og mange af dem. Jeg elskede de små detaljer, som jeg ved, jeg vil savne, når jeg stopper med at spille fodbold.” Billige Lionel Messi Fodboldtrøjer reagerede også på de seneste kommentarer fra sin tidligere PSG-holdkammerat Kylian Mbappe, som mener, at EM er sværere end VM.

„Nå, alle prioriterer deres spil,” sagde Messi som svar på den franske forwards kommentarer.
„Det er klart, at Europa Cuppen er meget vigtig og har de bedste hold, men han nævnte ikke tredobbelte [verdens] mestre Argentina, femdobbelte mestre Brasilien, to gange mestre Uruguay. Der er mange verdensmestre, der gjorde det. Jeg nævner det ikke, og siger, at det var det sværeste spil.
„VM er fyldt med de bedste hold, som normalt omfatter alle verdensmestrene. Der er en grund til, at alle vil være mestre.”

Messi forbereder sig på at lede Argentinas forsvar i USA til Copa America, der starter den 20. juni.

Han vendte tilbage til international fodbold for første gang i seks måneder i sidste uge, og hjalp Argentina med at slå Ecuador 1-0 efter at have misset to kampe mod El Salvador og Costa Rica i marts.

Argentina møder Canada i deres første kamp i Copa America-gruppespillet, efterfulgt af kampe mod Chile og Peru.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *