Sport

Může Harry Kane konkurovat Lionelu Messimu a Cristianu Ronaldovi v dlouhověkosti?

Harry Kane může mít problém vyrovnat se dlouhověkosti Lionela Messiho a Cristiana Ronalda, ale Emile Heskey věří, že by mohl hrát za Anglii v 36 letech.

co se stalo?
Plodný útočník Bayernu Mnichov je již s 65 góly historicky nejlepším střelcem své země a na konci července mu bude 31. Jeho hra nikdy nebyla o tempu – je to nos, který ho vynesl na vrchol – což znamená, že má ještě pár sezón, aby mohl hrát za klub a zemi.

co řekl husky
Bývalý útočník Three Lions Heskey řekl GOAL v rozhovoru pro 888sport, že když se ho zeptali, jak dlouho ještě může Kane hrát, řekl: „Hrál jsem do jeho 32 let. Můžete ho vidět, jak překračuje tento věk. Podívejte se na Levné Cristiano Ronaldo Fotbalové dresy, změnil způsob hraje, je mu 39 let a je to podobné tomu, co udělal Harry, [Alan] Shearer je dalším příkladem toho, jak se i s přibývajícím věkem mění tempo a pohyb bude hrát za národní tým, dokud mu nebude 36, a záleží na tom, kdo je za vámi , Michael Owen, Ian Wright, Stan Collymore, Chris Sutton a Andy Cole s tolika lidmi kolem sebe, kdo může převzít roli a nahradit Harryho Kanea?

Může Harry Kane konkurovat Lionelu Messimu a Cristianu Ronaldovi v dlouhověkosti?

celkovou situaci
Kaneův význam pro Anglii je ekvivalentní významu Messiho a Ronalda pro Argentinu a Portugalsko. Heskey také dodal: „Neřekl bych, že je hráčem jako Messi a Ronaldo, ale je to hráč, kterého nemůžeme nebo nemůžeme Existují hráči, které můžete. 'nenahradit, a je jedním z těch hráčů, které nemůžete nahradit, bez ohledu na to, jak dobrý ve skutečnosti je, protože víte, že vám může pomoci dávat góly, ano, chcete něco jiného, ​​ale víte, že bude dávat góly pro tebe a je to jeden z mála kluků, kteří dokážou vycítit příležitost, dokončit ji a podívat se na něj na Euru 2024. Ty dva góly, které vstřelil – skvělé góly, lidé mohou ty góly utrhnout, ale když je vloží, je velmi klidný Tyto situace pravděpodobně ne, protože je to hráč Ronalda a Lionel Messi Fotbalové soupravy, kteří hru ovládali.

věděl jsi?
Jak se historie přepisuje, Kane se nyní řadí po bok současných superhvězd. Na otázku, jaké je jeho místo v tabulce vedle takových jako Shearer, Gary Lineker, Michael Owen a Wayne Rooney, Heskey dodal: „Když mluvíte o cílech, on Na vrcholu – je to ten chlap, na kterého se díváte nejvíc, když mluvíte o všem – kolo hry, zapojení a kontrola hry, mluvíš o Rooneym v roce 2004, 18 let, je to Harry Kane, dej mu šanci a dá hodně gólů Rooney.”

Co se děje v Bellinghamu?
Kane je v současné době součástí Eura 2024 po boku Jude Bellinghama, oba skórovali v zápase posledních 16 let Anglie proti Slovensku. Bellingham v tomto zápase kopal přes hlavu a oslavoval pokřikem „Kdo jiný?” Heskey o těchto poznámkách řekl: „Když jste mladí, o ničem nepochybujete, prostě to děláte. Španělsko má tohoto 16letého [Lamine] Yamala. Mají Jen to udělat. [Kobe] Mainu, oni prostě to udělej, když přijde Wayne Rooney a hraje proti nejlepším hráčům na světě, tak to teď dělá Jude přijde, budu tou postavou, protože teď na mě všichni spoléhají. Znovu a znovu prokázal, že je velmi dobrý hráč.”

Řekni mi více
Heskey dále hovořil o elitní mentalitě, která by měla nadále dobře sloužit Bellinghamu a Anglii: „Zvlášť, když je kolem vás spousta negativity. Je zajímavé, jak na to reagují.” a zvládli to dobře, ale stále byli na pole, když se dostali do tohoto bodu a dá se říct, že nehráli dobře, pak když hráli dobře, je těžké je kritizovat, aby se dostali do toho okamžiku. co můžeš říct jedna, jdi do toho a dva, jdi do toho.”

Co bude s Anglií dál?
Přestože Anglie jde na Euro 2024 jako favorit, zatím nepředvede svůj nejlepší výkon, ale našla si cestu do čtvrtfinále. Další čtvrtfinálový zápas proti Švýcarsku, který se hraje v sobotu v Düsseldorfu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *