Komunikacja

Social Help Education Aggregate Education Transformation bevordert een nieuw leven

Om goed werk van educatieve transformatie te doen, kwam recent 16 mensen zoals het gerechtelijk bureau van Quanzhou County, het County Guilin City van Quanzhou kwamen naar de gevangenis van Yingshan om sociale bijstandsactiviteiten uit te voeren.
Help de onderwijsdiscussie bevordert stabiliteit
Bij de hulp van het lessenseminar introduceerde de vertegenwoordiger van de Yingshan -gevangenis de basissituatie van de gevangenis en de uitvoering van criminele transformatie.In de afgelopen jaren heeft de Yingshan -gevangenis aangedrongen op het regelen van toezicht in overeenstemming met de wet, die de wetshandhaving van eerlijk en beschaafd strikt reguleert en onderwijs en transformatie voortdurend verbeterde.
Sociale helper om motivatie toe te voegen
De helpgroep speelde een promotievideo van zijn geboortestad naar zijn geboortestad en toonde de situatie van zijn geboortestad in economische constructie en de levensonderhoud van mensen in de afgelopen jaren. Ga vroeg naar huis, integreer in de samenleving en bouw geboortestad.
Juridisch overleg met het beantwoorden van twijfels
„Hallo leider, mijn huis is moeilijker. Ik dien nog steeds in de gevangenis. Kan ik thuis een minimale verzekering aanvragen?” Geïntroduceerd in het hervestigings- en onderwijsbeleid van de geboortestad na de vrijlating van Xing Man, en de relevante procedures voor de uitvoering van de relevante procedures voor de tijdelijke uitvoering van de gevangenis zijn aanvankelijk verbonden met de gevangenis.
De hulpactiviteiten hebben de afstand tussen criminelen en de samenleving verkort, versterkt het gevoel van identiteit van de crimineel en het behoren tot hun geboortestad en hebben hen geleid om op het juiste pad van het leven te beginnen.In de volgende stap zal de Yingshan -gevangenis het werkbeleid blijven implementeren van „straf en transformatie om menselijk doel te transformeren”, actief sociale krachten introduceren om criminelen te helpen, onderwijs en transformatie van de samenleving bevorderen, de kwaliteit van het onderwijs en de transformatie continu verbeteren, bevorderen Prisonwerkwerk hoog -kwaliteit ontwikkeling.
Bron: Yingshan Prison
Rapport/feedback