Komunikacja

Wenchang Road Primary School in Jiyuan City: Consortium Improvement in Action, "New Education" prestaties

Olifantverslaggever Wu Zhantong Correspondent Wang Lixia Ji Lijia/Wen Tu

Om toekomstige talenten te cultiveren met innovatieve geest en praktisch vermogen, en om een ​​gelukkig en compleet educatief leven te leiden, oefende Wenchang Road Primary School in Jiyuan City actief het concept van „nieuw onderwijs” uit en lanceerde de tweede „nieuwe onderwijs” resultaten op 13 juni De tentoonstelling, de relevante persoon die verantwoordelijk is voor de „nieuwe opleiding” van Qinyuan Central School en vertegenwoordigers van leraren in de districten bezochten de tentoonstelling.

Het evenement wordt weergegeven door lay -out, uitstekend talent, ochtendrecitatieweergave, leesbegeleiding, weergave en lerarenverhaal.

De eerste is om „Wen Xiaolei Read” en het nieuwe educatieve tentoonstellingsbord te bezoeken.De „Wen Xiaolei Read” zit vol met een sterke sfeer van boekgeur. Leraren maken de leraar.

Volgende is grade display: de eerste klas prestatierecitatie „Color China” en de Cross Talk „vinger”, de positieve holte, gepassioneerde, prachtige en gunstige uitvoeringen trokken applaus van bezoekers; is helder, geschilderd, zodat iedereen de charme van de traditionele Chinese cultuur volledig kan voelen; Heb een „rood verhaal” in de vierde klas, waardoor mensen de rijkdom van de rode kennis van kinderen voelen, de geest van revolutionaire geschiedenis, rijke ziel, inspiratie van wijsheid en hard werk voelen; Klasse gebracht door leraar Liu Yanping in de zesde klas „Journey to the West” is geleidelijk, rijk aan inhoud, praktische methoden, verbetert het leesvaardigheid van studenten en verrijkt de leesinhoud van studenten.

Deze „nieuwe onderwijs” -display -activiteit heeft de resultaten volledig aangetoond van het concept „Nieuw onderwijs” van Wenchang Road Primary School in Jiyuan City.Het is gemeld dat de school is toegewijd om het ideale klaslokaal te verkennen en activiteiten stevig heeft uitgevoerd om elk kind zich actief te laten ontwikkelen en te ontwikkelen in termen van fysieke, gewoonte, wil, karakter, emotie, interesses en vaardigheden.

Editor: Lu Chao